23 mei Bunker en klaprozen

Voor Bunkerdag op zaterdag 25 mei de Bunker droog en schoon gemaakt. Een pad door de bloeiende grasvelden op heuvel naar de Bunker gemaaid. De rode klaprozen waren van verre zichtbaar in de Overtuin.

19 mei

Grasmaaien, kruisbes perken schoongemaakt, bramen verwijderd.

11 mei

4 mei KD-cup wedstrijd

Het vliegkampschip dek stond helaas achterop het veld ivm. de windrichting.
Van twee jaar terug een foto van een spectaculaire deklanding.

30 april Grasmaaien voor KD-cup

Het gras was in regenachtige periode aanzienlijk gegroeid. Voor de Karel Doormancup moet het speel- en vliegveld kort gemaaid zijn. Karel Doorman-cup is een wedstrijd met lijnbestuurde vliegtuigmodellen, die na langzame en snelle ronden uiteindelijk met een haak op een dek van een vliegkampschip moeten landen. Dat vergt vaardigheid en geeft kijkers regelmatig spectaculairen landingen. De wedstrijd is in het weekend van 4 en 5 mei.

29 april Bezoek aan Overtuin

’s Morgens vroeg in Overtuin rondje gelopen en bloeiende bollen bewonderd. Morgen grasmaaien alvast voor komend weekend wanneer de Karel Doormancup wedstrijd op het grote speelveld worden gehouden. Dan moet gras kort zijn.

13 april Waterput geopend

In de winter is het water in de Overtuin afgesloten. In het voorjaar dalen we af in de waterput om de kranen open te draaien en de meterstand op te nemen. Water gebruiken we vooral voor de moestuinbakken en planten.

Weer kunnen maaien gezaaid in moestuinbak.

Foto’s gemaakt van de tuin en van gedeukte scheve lantaarnpaal en scheve verkeersbord. Blijkbaar keren hier regelmatig (vracht)auto’s die niet goed opletten.

6 april

30 maart VWPasen en scheve lantaarnpaal

VWPasen hindernisbaan foto Likejewijk.nl/ypenburg

Voor ons clubhuis stond de lantaarnpaal scheef. Hoezo niet opletten bij achteruit-keren? Gemeld bij gemeente die een aannemer op pad heeft gestuurd.

Goede Vrijdag